3 april 2014: Alicante Airport – Macisvenda

Vandaag staan we om 7:00 uur op want Fien en Aart gaan voor 2 dagen naar Nederland, waar hun zoon Mark gaat trouwen en wij passen in die tijd op het huis en de beesten. Na het ontbijt gaan we om 8:15 uur rijden en even voor 9:00 zijn we op Alicante Airport.

IMG_3352

Wij rijden vervolgens op ons gemak terug naar Barbarroja.

IMG_3355

We hebben aan het einde van de ochtend afgesproken met Monique en Albert Tijmes, die hier ongeveer 5 kilometer vandaan, in Macisvenda wonen, maar eerst gaan we nog even wat lezen en de hondjes zijn maar wat blij dat Marijke er is.

IMG_3356

Rond 11:45 uur rijden we richting Macisvenda.

IMG_3358

Ik ben vorig jaar een keer bij Monique en Albert geweest, maar toen reed Aart en ik weet alleen dat we bij de kerk rechtsaf moeten, maar was dat nou voor of na de kerk? Ik kies voor na de kerk en zie al snel dat we voor de kerk hadden moeten afslaan.

IMG_3360

Het is rond het middaguur als we aankomen en we gaan in de Cantina zitten, waar Albert ons wat van zijn hobby, het maken van (3D) schilderijen, laat zien. Monique schenkt koffie in en zij heeft voor ons, net als vorig jaar appeltaart gebakken, maar jammer genoeg snijdt ze hele kleine puntjes. Het smaakt weer voortreffelijk.

IMG_3359

Na de koffie drinken we een glaasje wijn en komen Marien en zijn vrouw langs om kaas op te halen. Omdat de auto van Albert, Droppie, voor de keuring naar Murcia moet, stelt Monique voor dat wij mee gaan, dan zal ze ons het winkelcentrum in Murcia laten zien. Wij vinden dat een leuk plan, maar we willen de hondjes niet zo lang alleen laten, waarop de plannen veranderen: we gaan morgen met Monique en Albert mee, maar nu gaan we terug naar Barbarroja.

IMG_3361

Eenmaal terug in Barbarroja lezen we wat en drinken we op het terras een borrel. Eten doen we vandaag eenvoudig: boterham met een gebakken ei.

Om 21:00 uur laat Monique weten dat  er geen afspraak gemaakt kan worden voor de keuring, waardoor het bezoekje aan Murcia morgen komt te vervallen; jammer, maar het is niet anders.

We kijken een aflevering van Hello Goodbye en maken dan met de honden een rondje door de tuin, waarna ik alles afsluit en we gaan slapen. De honden blijven, enigszins verbaasd, achter in de huiskamer, maar alles blijft wel stil.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dag 7, 3 april 2014 en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s