5 april 2014: Alicante – Hondon de los Frailes

We staan om 7:00 uur op en met behulp van de app. die Aart mij gestuurd heeft, kunnen we zien dat het vliegtuig rond 9:20 uur zal aankomen; we hebben dus alle tijd om te ontbijten en koffie te drinken, want het ritje naar het vliegveld kost ongeveer 45 minuten.

Rond 7:20 komt de zon op en ik heb geluk, want hij is fantastisch van kleur en ik kan me vanochtend helemaal uitleven. Hoewel de foto’s geen recht doen aan de pracht van deze zonsopkomst, hoop ik dat de volgers toch een goede indruk krijgen.

IMG_3405        IMG_3403

IMG_8126

IMG_8134          IMG_8137

IMG_8131

IMG_3425

De zon op de bergen is ook prachtig; je ziet elke minuut een andere lichtval.

IMG_8147

Geweldig om een keer te hebben meegemaakt en er prachtige foto’s van te hebben gemaakt; er komt er vast één op canvas in onze slaapkamer te hangen.

Het is vervolgens tijd om richting Alicante te gaan.

IMG_3428          IMG_3430

IMG_3434

Het is onderweg erg rustig en dat geeft ons de gelegenheid om te genieten van de omgeving.

IMG_3442          IMG_3435

IMG_3441

Er is in eerste instantie geen parkeerplek bij de vertrekhal, maar als we een rondje hebben gereden, is er plek waar we maximaal 15 minuten mogen blijven staan. Het is 9:40 uur als Marijke, Fien en Aart ziet.

IMG_3443

De terugreis naar Barbarroja verloopt ook vlekkeloos en onderweg stoppen we nog eventjes voor bier. Als we thuis zijn, zijn de hondjes uitzinnig van vreugde, als zij Fien weer zien.

IMG_3445

Omdat ik de rekening van gisteren bij German y Sonia nog moet betalen, lopen Aart en ik tegen 15:00 uur even naar beneden; kunnen we gelijk van de gelegenheid gebruik maken om een pilsje te drinken.

IMG_3447

IMG_3449          IMG_3448

IMG_3457          IMG_3458

De zwager van German komt ons trots Mychas laten zien, een gerecht met broodkruim en sardines; jammer dat we geen tijd meer hebben om dat ook een keertje te eten.

IMG_3450

Als we ons biertje op hebben, lopen we op ons gemak weer terug naar boven.

IMG_3455          IMG_3456

IMG_3459

We hebben vanavond weer bij Dave gereserveerd; de Black Angus smaakte van de week naar meer en behalve de steak, heeft hij ook Black Angus entrecote op het menu staan. Dave komt, zoals hij van de week ook al deed, het vlees van te voren laten zien, zodat je een goede indruk krijgt.

IMG_3463

Het voorgerecht bestaat uit verschillend gekruide kipspiesjes met pittige saus en dat smaakte prima, hoewel van mij er iets meer kruiden gebruikt hadden mogen worden.

IMG_3462          IMG_3464

IMG_3466                 IMG_3465

Het smaakt allemaal weer voortreffelijk. Aart en ik nemen aardbeien met slagroom als toetje en Fien en Marijke nemen ijs. We sluiten af met een kop Americano en bij Dave is het gebruikelijk dat hij met een fles komt en dan voor iedereen een glas inschenkt, waarbij hij er zelf ook één neemt. Hij noemt het “The Doctor’s Medicine” en dat is al bij grote groepen mensen bekend.

IMG_3468          IMG_3469

IMG_3470

IMG_3471

Het was ook vanavond weer super; jammer dat we morgen weer naar huis gaan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dag 9, 5 april 2014 en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 5 april 2014: Alicante – Hondon de los Frailes

  1. Aart zegt:

    Ik krijg spontaan weer trek in een Black Angus

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s